Copenhagen in black and white// 1

H&M – SPRING OUTFIT IDEAS.

Foråret er endeligt kommet efter en kold og kedelig vinter.
Træer og buske får nye friske blade – Så måske skulle du også få noget nyt og friskt? Jeg har i hvertfald fundet tre outfits – Alle tre fra H&M, som jeg personligt godt kan lide og gerne ville investere penge i.


Jeg er ret vild med dette outfit, da jeg er ret stor fan er, at man kan se anklerne. Og jeg bryder mig personligt ikke rigtig om “Runde halse”, så en v-neck er klart en favorit herfra.

Sneakers – 199kr // KLIK HER .
V-neck trøje – 129kr // KLIK HER .
Boyfriend jeans – 349kr // KLIK HER .


Med dette outfit er det muligt, at lave lag på lag, hvilke jeg er ret vild med. Men hvis det ikke er dig, kan du enten finde en kortere skjorte eller have skjorten i bukserne. Igen ville det være muligt, at vise lidt ankel – og hvis der ønskes mere, så er det bare at smøre buksebenene lidt op.

Sneakers – 79.95kr // KLIK HER
Skjorte – 249kr // KLIK HER
Bukser – 199kr // KLIK HER


Jeg har altid været glad for grøn og især denne grøn. Her er det muligt, at få lidt sol på benene. Jeg synes denne jumpsuit er super fin, da den ikke er for fin. Den kan dresses op og ned, som du lyster. Her her jeg sat den sammen med et par espadrillos og en skuldertaske, da der ikke er så meget mulighed for at have mobil, pung eller nøgler med. Det er et super fint outfit – meget stille og roligt.

Espadrillos – 179kr // KLIK HER
Jumpsuit – 199kr // KLIK HER
Skuldertaske – 199kr // KLIK HER



// Sarah Katrine

Instagram – Sarahkatrinekat

Youtube – Sarah Katrine Jensen

Mail – Sarahkatblog@gmail.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Copenhagen in black and white// 1