Kære Sarah

TAK.

Alt for mange går og kæmper med angst og depression, og jeg har alene den sidste måned modtaget omkring 200-300 mails og beskeder fra nogle af mine læsere på denne blog, hvori de fortæller mig hvad min blog har af indflydelse på deres hverdag og deres historie.
Jeg er så taknemlig for, at I giver jer tid til at læse min indlæg og tak til jer, som giver jer tid til at skrive til mig. Det betyder utrolig meget for mig, at det ikke kan beskrives.

Nu en særlig tak til jer som skriver til mig:

Når jeg læser jeres beskeder/mails, sidder jeg ofte med tåre i øjnene og en kæmpe knude i maven.
I deler ud af jeres historier og jeres oplevelser, og det gør så ondt på mig. Jeg ønsker jer det bedste og at læse hvad i går igennem, gør ondt. Nok kender jeg jer ikke, men jeg ønsker altid folk det bedste.
Men I er (undskyld mit sprog) fucking seje!
At gå gennem de forskellige ting ved jeg/kan jeg forstille mig, er ufattelig svært, men I gør det. I kæmper!
At dele ud af det der er sket/sker i ens liv, kan være mindst lige så svært – tro mig.. Jeg laver nærmest ikke andet på denne blog. Og jeg er så taknemlig for, at i fortæller mig det. Jeg kan ikke gøre meget, ikke andet end at komme med råd og lytte. Men i vælger alligevel, at åbne jer op og det er så vanvittig sejt. I kan sagtens være stolte af jer selv.

Vil I love mig én ting?
Aldrig giv op.

Tingene kan virke uoverskuelige og håbløse, men bliv nu for Guds skyld ved med at kæmpe. (Eller bare jeres og jeres nærmeste skyld ved med at kæmpe). Det kan være en lang lang kamp og det gør ondt, men jeg tror på, at I nok skal komme gennem det.


Alene kan vi gøre vores bedste – Men sammen kan vi hjælpe hinanden med at komme op igen.
14900565_10207577676860366_8059848165457662948_n
Tro på jer selv og hold hovedet oppe, gør jeres bedste og læg ikke skjul på jeres følelser, snak med folk omkring jer og pas på jer selv. I skal nok klare det. Vi klare det sammen.



// Sarah Katrine
Instagram – Sarahkatrinekat
Mail – Sarahkatblog@gmail.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kære Sarah