Weekend på Sjælland

MY DREAM

Som I alle nok ved, så har jeg en lille model drøm i maven. (Lille og lille.. Det er vidst en underdrivelse..)
Og det får jeg rigtig mange spørgsmål omkring, trods utallige indlæg.
Det spørgsmål jeg får oftest er, hvorfor?

Hvorfor jeg gerne vil være model?
Jeg er vokset op med en far som at fotograferet siden han var yngre end jeg er nu. Jeg har ofte fundet vej frem foran hans kamera – Både ved uheld og med vilje. Om det har været tidligt om morgen, når jeg har gået rundt med morgenhår og nattøj, eller midt på dagen når jeg skulle lave lektier – eller på en af de mange og gode gåture vi har haft. Når min far fandt kameraet frem, stillede jeg mig gerne foran det – Og der gør jeg stadigvæk.
Det at jeg er vokset op med det, tror jeg, har skabt en form for tryghed.
Som I nok ved, så har jeg gået lidt forskelligt igennem og gør det stadig, men så snart jeg er foran et kamera glemmer jeg alt andet omkring mig. Der er det kun nuet jeg fokusere på.

Og hvorfor skulle jeg gå ud og uddanne mig som vinduespudser, når jeg kan kæmpe for at lave det jeg elsker.
Jeg nyder, at være på en scene i forbindelse med skuespil, jeg nyder, at være foran et kamera og jeg nyder, at bruge min krop og de mange forskellige udtryk.



Jeg ved godt, at jeg har en lidt atypisk højde af en model at være, men højden skal ikke holde mig fra det jeg elsker og nyder.
Ens talent ligger vel ikke i højden?

Jeg har lavet en lille video – Hvad den skal vise, aner jeg faktisk ikke men jeg fik idéen og havde brug for, at få den ud i verden.

Så videoen er HER



MODELDRØM2 billede



// Sarah Katrine

Instagram – Sarahkatrinekat
Mail – Sarahkatblog@gmail.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Weekend på Sjælland